24-05-09

Kers op de taart.

YO,

Gisteren moest ik normaal een 70 min. lopen, maar ik voelde me zeer moe en had voor niets goesting.( ja, voor niets...)Aangezien ik wist dat het vandaag nog een zware ging zijn , heb ik een dagje rust genomen.

Vandaag was het dan de kers op de taart op mijn 130-km week : Een crescendo-duurloop van 34 km. Om de 11 km een tandje bijsteken.  De bedoeling was een tempo van 5'00",4'30",4'00".De eerste 11km gelopen aan een gemid. van 4'59"/km, dus dat is redelijk goed gelopen.De volgende 11 gelopen aan een gemid. van 4'23"/km en dat is er ook niet zover ernaast. De laatste 11km gelopen aan een gemid.van 4'09"/km. De eerste km's van deze versnelling kon ik vlot onder de 4 min.blijven , maar vanaf de 5 km had ik wind tegen, waren er  redelijk wat bergopjes en had ik ook al een pakje km's gelopen en wou ik ook niet boven de 165 bpm hartslag gaan. Vandaar dat ik wat boven mijn voorop gestelde gemiddelde zit. De laatste km dan rustig uitgelopen. Ik was redelijk diep moeten gaan op deze training, ben het eerste half uur toch redelijk kalm geweest. Zal wel goed slapen...

21:47 Gepost door wouter in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ier sè doar sè Miljaar ik heb serieus moeten denken wie ge waart. Vettige Veten, ik dacht dat ge't over Rudolf the Reindeer had. Ja jongen, teveel is nooit nie goed hé. Ik zat nochthans supergoed tegen eind vorig jaar (top 25 in Schaffen is nie niks hé). Ik heb een goede voorbereiding gehad, heb 4 maand kunnen trainen als de beesten in Kosovo. Daags nadat ik terugkwam liep ik al terug onder de 03'30" zonder wedstrijdsnelheid in de benen. Voorlopig gaat ge mij nog nie terugzien. Was van plan mij klaar te stomen voor het criterium van de kust maar het voelt nie goed, knie blijft opspelen.

http://dverbeke.blogspot.com/

Gepost door: V22 | 26-05-09

De commentaren zijn gesloten.