08-07-09

kermisjogging te Poperinge

Yo,

het is al weer een tijdje geleden dat ik nog wat te schrijven had.Voorlopig onderhoud ik wat mijn conditie en is het aantal dagen dat ik loop fel verminderd. Zo heb ik gisteren 12 km gelopen en deze morgen ook. Ik wist wel dat ik vanavond de 10.5 km van de kermisjogging  te Poperinge ging lopen. En aangezien het just for fun was , kon ik me permiteren om met zware benen een wedstrijd te lopen.

Je gaat het nooit niet anders zien: het is al de tweede maal dat ik overuren maak de dag dat ik een wedstrijd wil lopen.Dus waren we later thuis, dus wat later eten . Ok het was wel pasta , maar ik had toch een zwaar gevoel in de buik. De wedstrijd zelf is op een niet te onderschatten parcours, veel vals plat en er stond ook nog een ferm windje.Tevens start de korte wedstrijd samen met de 10.5km. Dus een zeer snelle start. Tja als je weet dat van Flac Ieper Filiep Vandekerckhove en Koen De Ridder er waren....

Ik had het al gevoeld tijdens de opwarming dat ik zware benen had. De eerste van de zes toertjes ging nog redelijk , maar dan heb ik wel wat moeten vertragen. Mijn kuiten waren kompleet verzuurt en mijn pasta kwam langzaam omhoog.Best dat we in de eerste ronde een ferm gat geslagen hadden.Uiteindelijk kwam ik als 5de over de streep ( = zelfde plaats als vorig jaar, maar 2min vlugger )in een tijd van 37' 52" over een afstand van 10,460 km op de gps. Een gemiddelde snelheid van 16,6km/hr. Maar ik had hiervoor toch ferm afgezien. In feite mijn eigen schuld. Ik was toch tevreden met deze uitslag.

23:14 Gepost door wouter in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |