01-09-09

I believe.....

Yo,

stilletjes aan begint de conditie terug op een redelijk niveau te komen. Vorige week weer een week van 100 km gelopen. Eigenlijk op 4 dagen, want vrijdag , zaterdag en zondag op weekend geweest. Een weekend zonder sport, alleen maar aandacht voor mijn vrouwen.Na de afgelopen weken eens rusten,doet ook deugd .Ik merkte dit gisteren al op een rustige duurloop. Geen zware en pijnlijke benen meer , een gemiddeld tempo van 12,7 km/hr over 14.7 km ,met een gemiddelde hartslag van 136 bpm.

Vorige week dinsdag nog eens een goede interval gehad. 6 x 1200 m en allemaal aan een tempo van 3'35"/km .Ik voelde dat dit tempo gemakkelijk liep. De hartslag was ook redelijk. Zo'n training is goed voor het vertrouwen. Zondag is er de stratenloop te Poelkapelle. Daar kan ik eens testen waar we staan. Zoals elk jaar is dit een lastig parcours en is er altijd een sterke bezetting. Daarstraks eens Christo zijn blog gelezen en die is ook deftig aan het vlammen. Ik zal zeer blij zijn als ik een rondje of twee zal mee kunnen.

De rest van de week zijn er nog wat duurlopen, maar aangezien ik van wacht ben, zullen die niet te lang mogen zijn. Zo bouwen we stilletjes af. En begin ik weer te geloven in een tijd van 3:00 hr op de marathon.... (  zouden er dan toch weer ambities boven water komen ?????) 

22:25 Gepost door wouter in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

2 rondjes?? En dan weg zeker? Zeg, goed bezig é voor de marathon? Op korte tijd toch al flink wat km's erdoor gesjast! Hopelijk zit de wind goed en de benen super volgende week zondag en haal je 2 marathons dit jaar onder 3u!

Gepost door: Christoph | 03-09-09

De commentaren zijn gesloten.