16-11-09

Clubfeest Flac Ieper

Yo,

ja, ik leef nog . Ik weet het : het is al een tijdje gelden dat nog wat geschreven heb.Maar ik heb 2 weken de loopschoenen aan de haak gehangen en de "werk"kleren aangetrokken .Met de komst van onze verse spruit, is het voor mij weer een extra boost om wat werkjes te verzetten. Vanaf deze week is het weer het werkritme. Dus deze morgen met de fiets en deze avond terug gelopen.

Zaterdag was het clubfeest van Flac Ieper, maar die avond was er ook een etentje met het werk. Dat lag al langer vast en zodoende kon ik niet naar het clubfeest. Begin vorige week begon An Devos te mailen of ik echt niet kon komen. Ok ik wou wel komen na het etentje ( Dat is uitgelopen tot 02:00 hr,dus....) 2 dagen later mailde An terug of het niet mogelijk was om te komen om 19:30 hr. Dat was dus wel goed te doen. Ik begon het al verdacht te vinden dat ze mij daar absoluut wilden.Ik had al iets horen zeggen dat ik een clubrecord had op de marathon. Dus om 19:30 begon de huldiging . De eerste die naar voor mocht was "biebie "hier. Via via hadden ze de medailles van het Bk marathon ( waar ik niet wist dat ik in de prijzen gelopen had): eerst en vooral de zilveren medaille van het BK masters 35 j, daarna de zilveren van het Vlaams kampioenschap en als laatste de gouden medaille van Provinciaal kampioen. Ik was er toch een beetje van gepakt. Het volgende was de huldiging van de mensen die een clubrecord (s) gelopen hadden. Je kan het al raden : Ik stond er natuurlijk ook tussen, maar dat viel zo niet op. Vanuit die mensen werden dan de jonkvrouw, jonkheer,prinses, prins , koning en koningin,master van het jaar ,atlete van het jaar, atleet van het jaar. ( In in die volgorde ) Langzamerhand kregen de meeste mensen die rond mij stonden een lintje omgedaan. Mijnen euro begon zo stilletjes aan te vallen : Er waren niet veel kanshebbers meer om atleet van het jaar geworden. "En dan nu de atleet van het jaar....We hebben hem al een paar keer hier vooraan gehad..... "( Mijn kopje begon rood te kleuren...)WOUTER MEES. Nu was ik kompleet van mijn sokken geblazen.

Dit jaar is echt een " boerejaar" geweest zoals ze hier zeggen.Ik zal volgend jaar ferm mijn best moeten doen om dit allemaal te verbeteren...Maar we zullen wel zien, want met een derde spruit erbij , zal ik alles goed moeten plannen (werken , mee helpen in het huishouden, bouwen -verbouwen en als ik dan nog een beetje tijd over heb: lopen)

21:24 Gepost door wouter in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amai mijn voeten gerard

Gepost door: V22 | 05-12-09

De commentaren zijn gesloten.